Tamdrup Centret

Om Tamdrup

Tamdrup Centret er et center i udkanten af Lund.

Beliggenheden gør, at du har mulighed for at opleve de naturskønne omgivelser ved centret.

Som ny beboer på Tamdrup finder du sammen med personalet ud af, hvad du har brug for hjælp og støtte til. Vi har personale hele døgnet til at give dig omsorg og hjælp med praktiske gøremål.

Det er vigtigt for os, at du har indflydelse på din egen hverdag.

På Tamdrup er der et husråd, hvor du som beboer og dine pårørende kan deltage.

Læs tilsynsrapport for Tamdrup

Plejeboliger

Vi har 22 to-værelses boliger (hvoraf den ene er en korttidsplads) med enten egen altan eller sydvendt terrasse.

Boligerne har eget badeværelse, soveværelse, opholdsstue, tekøkken og altan. I fællesarealerne er der blandt andet et fælles køkken og opholdsrum. I indretningen er der tænkt hjemligt og hyggeligt miljø ind.

Ved indflytning får du udleveret en velkomstbrochure med praktiske informationer.

Det er Arbejdernes Andelsboligforening af 1938, der udlejer boligerne.

Livet på Tamdrup Centret

Vi har en bred palette af aktiviteter - alt lige fra gymnastik til ture ud af huset.

Vores personale, frivillige, pårørende - og naturligvis dig som beboer - kan deltage i og komme med ideer til aktiviteter.

Sammen skaber vi aktiviteter, der er meningsfulde og nærværende for dig.

Hensigten med aktiviteterne er, at du kan få en hverdag med livskvalitet og samvær med andre. Samtidig kan du vedligeholde eller forbedre din fysiske og mentale tilstand.

Fortællinger fra en dagligdag

Generationsmøde og teater på Tamdrup Centret

En dag i september bliver vores multirum for en stund ombygget til en teaterscene med græs, træ og telt. Imens dækker beboerne op i cafeen.

Sund By har kontaktet os i forbindelse med deres 30 års jubilæum og tilbudt en teaterforestilling af børneteatret Milton-Sand og Søn, hvor børn fra lokalområdet inviteres med til at se den sammen med husets beboere - et tilbud vi glædeligt takker ja til. 

Forestillingen hedder Volapyk og handler om to meget forskellige mennesker, som ved et tilfælde mødes og lærer af hinandens forskelligheder. Da deres elektroniske udstyr går ned, bliver de konfronteret med stilheden, sig selv og hinanden - og komiske situationer opstår.

Det er en stor oplevelse for både børn og ældre. Børnene deltager aktivt i forestillingen og griner højlydt, mens beboere sidder og ser både forestillingen - og børnenes glæde og latter. 

Efter forestillingen er der fælles frokost; lasagne, salat/gnavegrønt, flutes samt frugtsalat/abemad til dessert, lyder menuen på. 
Sammen nyder børn og ældre mad og hinandens selskab, mens dagens oplevelser vendes. 

Med hjem får børnene postkort fra skuespillerne og træfigur i gave, som én af vores beboere har udskåret til dem. Alle -  unge som ældre - sidder tilbage med oplevelsen af en god dag.

 

Se vores beliggenhed

 

Fødevarestyrelsens smileyordning

Her kan du se Fødevarestyrelsens kontrolrapport for Tamdrup Centret m.fl.

KONTROLRAPPORTER 2018 FRA FØDEVARESTYRELSEN ALLE