Skip Navigation

Egebakken

Egebakken ligger i Egebjerg med skønne naturområder i nærheden. Vi er et lille center med 11 beboere, men vi vil i 2024 have udvidet til 49 plejeboliger. 

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.
Vi stiler vi mod en hverdag med tryghed og tillid. Som ny beboer på Egebakken er det vigtigt, du føler dig tryg.-Egebakken

Livet på Egebakken

Som beboer skal du føle livskvalitet i hverdagen - at du kan selv bestemme hvornår du vil det ene og det andet. Du skal have hjælp til de ting, du ikke selv kan udføre og guidning/hjælp til resten, hvis det er et behov for det.

Du vil blive mødt af faglærte medarbejdere, som er fagligt dygtige og har menneskelig forståelse.

Vi har mange aktiviteter, som alle kan deltage i. Måltiderne er en sansemæssig oplevelse, et veldækket bord, pyntet med blomster og duge. Alle beboere, der ønsker det, har mulighed for at spise sammen, og derved blomstrer fællesskabet.

 

Flere gange årligt afholder vi husmøder.Luk alle
Åbn alle

Aase Eide

Daglig leder Aase Eide

Jeg lægger stor vægt på, at Egebakken er beboernes sted. Her er den enkelte beboer altid i centrum og jeg og personalet gør hver dag vores bedste for, at Egebakken skal være et rart sted at være og bo.

Kontaktoplysninger:

Jeg vil som leder være at træffe til hverdage i tidsrummet mellem kl. 8-16, enten pr. telefon 29 38 62 95, eller efter aftale.

 

Du finder sammen med plejepersonalet ud af, hvad du har behov for hjælp og støtte til.

Kontakt

Kontakt Egebakken

Egebjergvej 148 B
8700 Horsens
Telefon: 76 29 49 30
Send sikker mail (kræver NemID)

Daglig leder: 
Aase M. Eide
Telefon: 76 29 49 35