Skip Navigation

Gefions Have

Et moderne plejehjem i Horsens med 40 rummelige boliger

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.
Vi bor i lyse og venlige rammer. Det er vigtigt for os, at både du og dine pårørende føler jer hjemme.-Plejecenter Gefions Have

Livet på Gefions Have

Det gode hverdagsliv skal leves hele livet, også hos os! Selvom der kan være udfordringer hos den enkelte, så kan og vil jeg, at vi tænker kreativt for at imødekomme de ønsker, du som beboer har. Et hjemligt miljø, med respekt for det levede liv og med plads til varme og nærvær, skaber for mig at se, trivsel for alle parter. På Gefionshave har vi en kultur, hvor personalet altid har fokus på hver enkelt beboer.

 

Kontaktperson hjælper dig godt i gang

Du bliver tilknyttet en kontaktperson, når du flytter ind. Sammen finder I ud af, hvad du har behov for hjælp og støtte til.

Vi har personale hele døgnet til at give omsorg og hjælpe med praktiske gøremål. Det er vigtigt for os, at du har det godt på Gefionshave og har indflydelse på din egen hverdag.

Gefionshave har et bruger- og pårørenderåd.

Luk alle
Åbn alle

Daglig leder Solveig Fabricius Kibenich

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent i 1999, samt Sorg- og Kriseterapeut i 2019. Jeg har arbejdet med ledelse på flere niveauer gennem de sidste 16 år, og trives med de muligheder og udfordringer, der er på et sted som et plejecenter.

Min lederstil er tillidsbaseret, og jeg går ind for den størst mulige autonomi, under ansvar.

Som leder er det min opgave at have fokus på de daglige opgaver, så hverdagen bliver mest muligt tilpasset efter beboernes ønsker. Derfor vægter jeg åben dialog højt i alle henseender, med udgangspunkt i, at det vi ikke kan, det kan vi lære.

 

 

Kontaktoplysninger:

Telefon 76 29 71 41 på hverdage i dagtimerne.

Alle vore lejligheder er 2-værelses lejligheder på 79-86 m2 med eget toilet og bad samt et lille tekøkken og altan.

Kontakt

Kontakt Gefionshave

Sønderbrogade 74 B
8700 Horsens
Telefon: 76 29 71 40 
Send sikker mail (kræver NemID)

Daglig leder 
Solveig Farbicius Kibenich
Telefon: 76 29 71 41